CHP İl Başkanı Devrim Dural, AK Parti Sakarya Milletvekili ve Fiskobirlik Başkanı Lütfi Bayraktar’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Biz, fındık üreticilerini şımartmayacak bir fiyatı açıklayacağız." Sözleri tepkilere neden oldu. Bayraktar’ın sözlerine bir tepki de CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural’dan geldi.

CHP İl Başkanı Devrim Dural, bu açıklamayı eleştirerek doğru bulmadığını ve yadırgadığını ifade etti. Dural, açıklamasında şunları söyledi:

Personelden şoke eden yorum; Patlasın mesaiye kalırız Personelden şoke eden yorum; Patlasın mesaiye kalırız

"AK Parti Sakarya Milletvekili ve FİSKO Birlik Başkanı Lütfi Bayraktar, birkaç gün önce yaptığı bir açıklamada kendisini fındık işini en iyi bilen kişilerden biri olarak tanımladı. Muhalefet, bir fiyat talep ediyor, ancak bu fiyatın gerçekleşmesi mümkün değildir. Bayraktar’ın, 'Biz, fındık üreticilerini şımartmayacak bir fiyatı açıklayacağız,' şeklindeki açıklamasını yadırgadığımı ve doğru bulmadığımı ifade etmek istiyorum. AK Parti iktidarının ve milletvekillerinin toplumdan, fındık üreticilerinden kopuk bir siyaset izlediklerini görüyoruz. Bu açıklama da bu durumun bir tezahürü olarak karşımıza çıkmaktadır."

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA