Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadir Gecesinde cami çıkışında vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.
Dernek Başkanı Erhan Çınar açıklamasında, “Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan kandil gecelerinde geleneğimizi sürdürüyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde, dualarımızı semaya yükseltirken, manevi birlikteliğimizi pekiştirmeye devam ettik” diyerek şunları söyledi:
“Her kandilde olduğu gibi, bu mübarek gecede de yatsı namazı sonrası cami çıkışlarında vatandaşlarımıza ikramda bulunarak paylaşmanın ve kardeşliğin huzurunu yaşadık. Bu kapsamda Mithatpaşa Şirin Camii, Asri Mezarlık Camii ve Rüzgârlımeşe Camii’nde cemaatimizle bir araya geldik, Kadir Gecesi’nin feyzini ve bereketini hep birlikte idrak ettik.
Bu anlamlı geceyi paylaşmamıza vesile olan tüm gönüllülerimize ve destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, yapılan duaları kabul buyursun. Kadir Gecemiz mübarek olsun”