6 bin liralık süpürge için 96 bin lira ödedi, dolandırıldığını sonradan anladı 6 bin liralık süpürge için 96 bin lira ödedi, dolandırıldığını sonradan anladı

Valilik tarafından Gazilere yemek düzenlendi Valilik tarafından Gazilere yemek düzenlendi

Zonguldak-Kilimli yolu üzerinde feci kaza! 1 ölü Zonguldak-Kilimli yolu üzerinde feci kaza! 1 ölü

Zonguldak’ın kuruluşundan bu yana tek ana caddesi olan Gazipaşa caddesi eski imajını geride bırakmış görünüyor. Yıllar öncesinde konfeksiyon mağazaları, gıda üstüne satış yapan işyerleri, beyaz eşya bayileri vs. gibi işyerleriyle kaplıyken şimdilerde tantunici, çiğ köfteci, dürümcü, döner ekmekçi ve benzeri gıda maddeleri satan işletmelerle kaplanmış hale gelmiş bulunuyor.

Gazipaşa’da son bir ayda iki dürümcü açılırken bir tane tantuni satışı yapacak olan işletme de kiraladığı işyerine son rötuşlarını yapıyor.

Gazipaşa’nın ayrıca göze çarpan bir başka özelliği de son yıllarda artan dilencileri. Her yaştan, çocuğundan yetişkinine kadar, kadınından erkeğine kadar dilencilerin cadde boyunca dizilip mesleklerini iştigal ettikleri caddenin kaldırımlarındaki bu görüntülere de anlaşılmaz nedenlerle mani olunamıyor. Vatandaşlar bu konuda güvenlik güçlerinin ve zabıtanın etkisiz kaldığını düşünüyorlar. Bu nedenle de bir kısım halk Gazipaşa caddesini “dilenciler caddesi” şeklinde isimlendiriyor.

Muhabir: Sermet Aksu