Zonguldak

Geçmişten günümüze Zonguldak adlı projenin kapanış töreni yapıldı

Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen Tübitak 4004 projesi olan "Yer Altından Yer Üstüne, Geçmişten Günümüze Zonguldak"ın kapanış töreni gerçekleşti.

Abone Ol

Zonguldak, Cumhuriyet'in ilk kenti ve emek hareketlerinin merkezi olarak, öğrencilerin kültürel, endüstriyel, jeolojik ve coğrafi özelliklerini keşfetmelerine olanak tanıyan bu proje, gelecekteki nesillerin Zonguldak’ın geçmişini ve bugünü anlaması amacıyla beş gün boyunca sürdü.

Törene Zonguldak Vali Yardımcısı Hasan Göç, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, ZBEÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yücel Namal, Amele Birliği Başkanı Veli Köktürk, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Abdullah Turan ve Cemile Gül, Belediye Meclis Üyesi Fırat Birkan, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Milli Parklar Şube Müdürü İsmail Sevimler, EMKO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yıldız ile birlikte okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.