Zonguldak’ın Gökçebey İlçe Kaymakamı Musa Türkmen’in tayininin çıkması nedeniyle yerine gelen isim  Hatice Rüveyda Kahraman Şıktaş  atandı. Şıktaş, ilerleyen günlerde ilçede görevine başlayacak.

Hatice Rüveyda kahraman Şıktaş’ın biyografisi

Zonguldak Merkez İlçe ve Kilimli İlçe başkanlığının adaylıkları belirlendi Zonguldak Merkez İlçe ve Kilimli İlçe başkanlığının adaylıkları belirlendi

Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Kaymakam Hatice Ruveyda Kahraman Şıktaş ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara İlinde tamamladı. 2018 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Kaymakam Şıktaş, 2020 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Eskişehir Valiliğinde İl Merkez Stajını tamamlayan Kaymakam Şıktaş, Gaziantep ve Antalya illerinde Teftiş Stajını, Şırnak/Silopi ve İzmir/Narlıdere ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamladı. İçişleri Bakanlığının 04/02/2022 tarihli onayı  ile Kaymakam vekili olarak Sarıoğlan Kaymakamlığına atanan Şıktaş, 14.02.2022 tarihi itibariyle ilçedeki görevini tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi