Devrek Haberleri

Devrek haberleri ve güncel Devrek gelişmeleri, Devrek ile ilgili tüm video, Devrek fotoğrafları ve Devrek haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde kendini aşağıya atmaya kalkan genci ekipler ikna etti.

Devrek

Devrek’in Yassıören Köyü’nde psikolojik tedavi gördüğü bildirilen 50 yaşındaki Sunay Çelikbaş evinde bulunan av tüfeğiyle kendini vurarak intihar etti. 

Devrek

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Devrek’te coşku ile kutlandı.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesinin sevilen esnaflarından Halil Ocakçı hayatını kaybetti.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesi esnaflarından Milli Piyango ve Şans oyunları yetkili bayii Remzi Badur’un gelini Medine Badur vefat etti.

Devrek

Türkiye 14 Mayıs günü sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri dolayısıyla seçmenler oylarını kullandı.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesi Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde oyların büyük bir bölümünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aldı.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek İlçe Seçim Kurulu, hazırlıklarını tamamlayıp, bugün yapılan seçimlerde oy kullanma işlemlerinin bitmesini bekliyor.

Asayiş

Devrek'te kalp hastası H. B.(57), yaşadığı evde ölü olarak bulundu. H.B.’nin kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş olabileceğinin üzerinde duruluyor. 

Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 10-16 Mayıs Engelliler haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Devrek

Toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında yapılabilecek işbirlikleri görüşülerek somut adımların atılması

Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan kalaycı ustası Hüseyin Macit Çekeneci mesleğiyle teknolojiye rağmen sürdürüyor.

Backlink Paketleri