Adana Haberleri

Adana haberleri ve güncel Adana gelişmeleri, Adana ile ilgili tüm video, Adana fotoğrafları ve Adana haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Adana'da sağanak yağışların ardından Seyhan Nehri kenarındaki yolda meydana gelen göçük onarılırken, tekrardan göçtü.

Ağır hasarlı binadan kurtarılmak istenen kedi korkup 14. kattan aşağı atladı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu ekipleri Adana’da ki 1 Mayıs etkinliklerine GMİS yöneticileri ile birlikte katıldı

Adana’da bir kişi, kayınvalidesi ve baldızını öldürüp, kayınbiraderinin eşini de yaraladıktan sonra silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

Türkiye Gündemi

Adana'da sokaktan gelen silah sesleri üzerine evlerinden dışarı çıkan Hasan Önder vurularak hayatını kaybederken, eşi Beşire Önder ise ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Baldıza sosyal medya üzerinden mesaj atıldığı iddiası silahlı kavgaya neden oldu. 1 kişinin öldüğü kavgada zanlılardan biri tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Türkiye’nin ilk patates hasadı Adana’da başlarken, bu yıl don vurmaması nedeniyle verimin yüksek olduğu, ilerleyen günlerde fiyatların düşeceği belirtildi.

Türkiye Gündemi

Adana’da uyuşturucu aldığı öne sürülen ve ayakta durmakta zorlanan genç kızın perişan hali içleri sızlatırken, güçlükle ikna edilip hastaneye götürüldü.

Türkiye Gündemi

Adana'da silahlı saldırıya uğrayan baba ve 15 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti. Polis otomobil ile gelip saldırıyı gerçekleştiren zanlıları yakalamak için...

Türkiye Gündemi

Adana'da bu yıl sebze ve meyvede Ramazan Bayramı öncesi zam beklenmezken, hava durumuna göre fiyatların düşebileceği belirtildi.

Türkiye Gündemi

Türkiye'nin en erkenci soğanının toplanmaya başladığı Adana'da hasat devam ederken fiyatların Ramazan Bayramı'ndan sonra düşmesi beklendiği bildirildi.

Türkiye Gündemi

Adana’da 2 aylık kız çocuğunun ölü bulunduğu ev pet şişeyle benzin dökülerek kundaklandı. Evin kapısı ve penceresinde maddi hasar meydana...

Backlink Paketleri