Adana Haberleri

Adana haberleri ve güncel Adana gelişmeleri, Adana ile ilgili tüm video, Adana fotoğrafları ve Adana haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Gönül ilişkisi yaşadığı kadına 12 bin lira para veren, daha sonra da ayrılmak isteyen bir kişi, tecavüzle suçlanıp 5 ay...

Bir kafede arkadaşlarıyla oturan genç, kurşun yağmuruna tutuldu. Sırtından yaralanan genç, hastaneye kaldırılırken olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Adana’da Seyhan ve Çukurova belediyelerine düzenlenen rüşvet operasyonunda evlerde yapılan aramalarda adeta servet çıktı.

Adana’da mahallede kıyma çekme yeri yüzünden çıkan tartışmada bir kişi öldürülürken, olaya karışan şüpheli tutuklandı

Şafak vakti imar yolsuzluğu rüşvet operasyonu yapıldı.

Nişanlısının ailesiyle tartışan genç, nişanlısının babasıyla çatıştı. Yaşanan çatışmada başından ve karnından vurulan genç öldü.

Sokakta çıkan kavgayı ayırmak isteyen masum vatandaşı öldüren zanlı tutuklandı.

Sokak ortasında tartıştığı kişi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Açık dolmuş kapısından düşen 13 yaşındaki kız çocuğu, “İnmek istediğimi söyledim, demire tutunurken dengemi kaybedip düştüm” dedi.

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde kimyasal atık havuzuna düşen iki işçiden biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı.

Esrarengiz ilan görenleri hayrete düşürd. 2 erkeğin fotoğrafını çöp konteynerlerine asıp üzerine, 'Bu iki köpeği yolda görürseniz önlerine kaşar atmayı...

Adana’da bir kişi hasımlarını fark etmesi üzerine cep telefonu dükkanına koşarak sığınırken şüpheliler iş yerini kurşun yağmuruna tuttu.

Backlink Paketleri