Adana Haberleri

Adana haberleri ve güncel Adana gelişmeleri, Adana ile ilgili tüm video, Adana fotoğrafları ve Adana haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Çocuklarının gözü önünde eşini tabancayla vurarak öldüren emekli astsubay tutuklandı.

Genel

3 hasta kardeş, içerisi adeta çöplüğe dönen virane evde yaşam mücadelesi veriyor.

Türkiye Gündemi

“Komando dede” olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni, karısını baltayla öldürüp ardından mahallenin muhtarına gidip teslim oldu.

Türkiye Gündemi

Kuzenlerin, teyzelerinin "bakım parasını" almak için kavga etmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2...

Türkiye Gündemi

Alacak-verecek meselesi yüzünden kuzenlerinin evini basan 2 kardeş, pompalı tüfekle vuruldu. Kardeşlerden biri ölürken, diğeri yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bir kişi, evine dönen üniversite öğrencisinin çantasını kapkaç yöntemiyle almak isteyen şahsın, çantasını vermeyen genç kızı yerde sürüklemesi anbean güvenlik...

Türkiye Gündemi

Trafikte bir sürücüyü taciz eden cam silen şahıs, yakalanarak gözaltına alındı. Sürücüye taciz anları ise saniye saniye görüntülendi.

Türkiye Gündemi

Komşusuna ait otomobili, çağırdığı çilingire "kendi aracım" diyerek anahtarını kopyalatıp çalan kadın, yakıt alırken yakalandı.

Türkiye Gündemi

İşe gitmek için otomobiline binen kişi motosikletli iki şahsın silahlı saldırısına uğrayarak ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

8 yaşındaki Mahmut'u kasığından vurduğu gerekçesiyle tutuklanan Ahmet Y.'nin annesi, "Mahmut'un babası kızlarımı taciz etti.

Türkiye Gündemi

Bir kişi “düğüne elektrik verme” meselesi yüzünden tartıştığı mahallenin bakkalı tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Türkiye Gündemi

Bir kişi, tartıştığı dedesi ve babaannesini kürekle dövdü.

Backlink Paketleri