Afyonkarahisar Haberleri

Afyonkarahisar haberleri ve güncel Afyonkarahisar gelişmeleri, Afyonkarahisar ile ilgili tüm video, Afyonkarahisar fotoğrafları ve Afyonkarahisar haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Cep telefonu kameralarına yansıyan olayda, kayınbiraderin eniştesine bıçağı saplayarak kaçtığı görüntüler görenleri dehşete düşürdü.

Afyonkarahisar’da yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan 53 yaşındaki kadın otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'da önceki gün işlenen cinayetle ilgili ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri görenleri dehşete düşürdü.

Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan silahlı saldırıda bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Afyonkarahisar'da otomobilin önünde seyreden motosiklete çarpması sonucu yaşanan kazada yaklaşık 100 metre savrulan 70 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağı vurgusuyla duyurulan program kapsamında Afyonkarahisar'da konuştu.

Türkiye Gündemi

Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 6 ölü, 8 yaralı

Türkiye Gündemi

Bir şahıs dinlenmek için oturduğu bankta hayatını kaybetti. Şahsın öldüğünü ise çevreden geçenler bir süre uyandırmak için uğraştıklarında fark etti.

Türkiye Gündemi

Afyonkarahisar'da, traktörün arkasındaki ot biçme makinesinin tamburuna sıkışan bir çiftçi feci bir şekilde hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Afyonkarahisar’da Dişli beldesi AK Parti Belediye Başkanı Süreyya Güvenir'in aracı, tır ile çarpıştı.

Türkiye Gündemi

Afyonkarahisar’da iki aile arasında kız kaçırma yüzünden yaklaşık 1 yıl önce başlayan husumet nedeniyle çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada damadı...

Türkiye Gündemi

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak orta refüje girip ardından bariyerlere çarparak durabilen yolcu otobüsünde ölen ya da yaralanan olmazken, araç yaklaşık 2...

Backlink Paketleri