Afyonkarahisar Haberleri

Afyonkarahisar haberleri ve güncel Afyonkarahisar gelişmeleri, Afyonkarahisar ile ilgili tüm video, Afyonkarahisar fotoğrafları ve Afyonkarahisar haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Bir ilkokuldaki hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlanan gösteride 23 kişilik sınıfta, dikkat eksikliği olduğu gerekçesi ile bir...

Türkiye Gündemi

Otogarda yaya halde olan hamile kadına yolcu otobüsü çarptı. Otobüsün üzerinden geçtiği kadının bir bacağı koparak ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Yakınlarının sosyal medya üzerinden kayıp olarak aradığı 78 yaşındaki Ahmet A.’nın trafik kazasında öldüğü ortaya çıktı.

Türkiye Gündemi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kazada, otomobillerle çarpışan traktör ortadan ikiye bölündü.

Türkiye Gündemi

Tırının patlayan lastiğinin tamiri için yol kenarında bekleyen sürücüye arkadan gelen bir başka tır çarptı.

Türkiye Gündemi

Boş bir arazide erkek cesedi bulundu. Şahsın 2 gündür kayıp olarak aranan A.A., olduğu belirtildi.

Türkiye Gündemi

Kontrolden çıkarak karşı şeride geçen ve ardından bir başka otomobile çarpan aracın sürücüsü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, olayda 2 kişi...

Türkiye Gündemi

22 yaşındaki üniversite öğrencisi Anıl Sayın, sosyal medyadan veda mektubu paylaşmasının ardından ortadan kayboldu.

Türkiye Gündemi

Mahalle muhtarı her sabah ortaokul öğrencilerinin yay geçidinden güvenli geçmeleri için trafiği durdurup, onların güvenli bir şekilde karşıya geçmelerini sağlıyor.

Türkiye Gündemi

Bir şahıs kısa süre önce ayrı yaşamaya başladığı karısını silah zoruyla kaçırdığı iddiasıyla aranmaya başlandı.

Kontrolden çıkarak orta refüje devrilen hafif ticari araçta bir kişi öldü, 1 kişide yaralandı.

Afyonkarahisar’da KPSS’den düşük puan aldığı için annesi ile tartışan 27 yaşındaki psikolog iple tavana kendisini asarak hayatına son verdi.

Backlink Paketleri