Aksaray Haberleri

Aksaray haberleri ve güncel Aksaray gelişmeleri, Aksaray ile ilgili tüm video, Aksaray fotoğrafları ve Aksaray haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

TFF 3. Lig 3. grupta 73 puanla şampiyon olarak TFF 2. Lig'e yükselen 68 Aksaray Belediyespor'da şampiyonluk kupası çalındı.

Asayiş

Kendisinden ayrılmak isteyen polis sevgilisini polisin kendi tabancasıyla başından vuran kadın sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray’da kendisinden ayrılmak isteyen polis sevgilisinin tabancasını alan genç kadın, polisin başına ateş ederek ağır yaraladı.

Özel İnova Hastanesi'nde görev yapan hemşire Saliha Tuncel, Doktor H.İ.A.'nın Yıldırım Rezidansın 7. katındaki dairesinin balkonundan kendini aşağıya attı.

Aksaray’da bir fabrikada kum karma makinesine düşen işçi hayatını kaybetti.

Aksaray’da hava almak için çıktığı 5. kattaki dairesinin balkonundan dengesini kaybederek düşen 66 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Aksaray’da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda narkotik dedektör köpeği "Yalman" bir aracın torpidosuna gizlenmiş uyuşturucuyu buldu.

Türkiye Gündemi

Aksaray’da mobilya ustası tartıştığı kişi tarafından mobilya atölyesinde silahla başından vurularak ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Aksaray’da akşam saatlerinde yaşanan rüzgâr fırtınası ve hortumun ardından gece yarısı şiddetli yağmur yağışı etkili oluyor.

Türkiye Gündemi

Aksaray’da etkili olan fırtına ve hortum bir caminin minaresini ve mandıraları yıktı, evlerin çatısını uçurdu. Yıkılan minare nedeniyle cami imamının...

Türkiye Gündemi

Elektrik faturası kestiği esnada panodaki elektrik kaçağından akıma kapılan elektrik dağıtım şirketi sayaç okuma personeli hayatını kaybetti.

Backlink Paketleri