Alaplı Haberleri

Alaplı haberleri ve güncel Alaplı gelişmeleri, Alaplı ile ilgili tüm video, Alaplı fotoğrafları ve Alaplı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Alaplı

"Akıl ve Zekâ Oyunları İl Turnuvası" finalinde Alaplı Şehit Recep Turan öğrencisi Samet Efe Türkan Ortaokul kategorisinde il birincisi oldu.

Zonguldak

Zonguldak’ta serbest piyasada yaklaşık iki aydır 54-56 TL’ye sabitlenen fındık fiyatlarının ardından üreticiler 2023 yılından istikrarlı bir fiyat bekliyor.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde çıktığı samanlıktan dengesini kaybederek toprak zemine düşen çocuk ağır yaralandı.

Alaplı

"Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’ Alaplı Kapalı Salonunda gerçekleştirildi.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde çay kenarında mahsur kalan köpeğin imdadına belediye ekipleri yetişti.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, patpatla otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil devrildi.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücü ile arkasında yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.

Alaplı

Alaplı'da Jandarma durdurdukları araçta yaptıkları aramada uyuşturucu ve silah ele geçirdi. 2 kişi gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı Belediyesi'nin Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlediği geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralıların olduğu öğrenildi.

Zonguldak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Alaplı Belediye Başkanlığı koltuğuna bu yıl Ahmet Zeki Atalay İlkokulu 4-D sınıfı...

Asayiş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Mollabey köyünde, köpeğin çocuğa saldırma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Backlink Paketleri