Alaplı Haberleri

Alaplı haberleri ve güncel Alaplı gelişmeleri, Alaplı ile ilgili tüm video, Alaplı fotoğrafları ve Alaplı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 14 Mayıs gecesi evinde ölü bulunan kadının kesin ölüm nedeni Adli Tıp'tan gelecek olan sonuçla belli olacak.

Alaplı

Türkiye 14 Mayıs günü sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri dolayısıyla seçmenler oylarını kullandı.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir kadın, iş hanında ölü olarak bulundu.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 94 yaşındaki kadın sandık başına gitti.

Alaplı

Gönüllü olarak Hatay’a giden Öğr. Gör. Ahmet Eren, Öğr. Gör. Kemal Aydın ve Öğr. Gör. Muhammed Yasin Kalça, depreme dair...

Alaplı

ZBEÜ Alaplı MYO’dan hasar tespiti için gönüllü olarak deprem bölgesine giden akademik personel düzenlenen konferansta deneyimlerini paylaştı. 

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde lastiği patlayan otomobil bariyerlere çarparak durabildi, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Alaplı

Alaplı’da içki içen iki arkadaşın tartışması alevlenince, biri diğerini silahla vurdu.

Alaplı

Arjantinli gezgin Ezequiel Gignone, 2022 yılında bisikletle çıktığı dünya turunda yolda tanıştıkları arkadaşlarıyla Alaplı ilçesine geldi.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli ormanlarında tescilli asırlık ağaçlar tehlike altında.

Alaplı

Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi'ndeki gerçekleştirilen okul sporları Güreş müsabakalarında Alaplılı güreşçiler Zonguldak'a 2 madalya kazandırdı.

Alaplı

Arıcılık işi ile uğraşan bazı arıcılar, gal arısının Alaplı-Yığılca ormanlarında da görüldüğünü belirterek yetkililerin bir an önce önlem almalarını istedi.

Backlink Paketleri