Alaplı Haberleri

Alaplı haberleri ve güncel Alaplı gelişmeleri, Alaplı ile ilgili tüm video, Alaplı fotoğrafları ve Alaplı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı köylerinde üreticiler güneşin yüzünü göstermesiyle olgunlaşan çilek meyvesinin ilk hasadını almaya başladı.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi nüfusuna kayıtlı 28 yaşındaki Ferdi Keskin henüz bilinmeyen bir sebeple başına bir ateş ederek yaşamına son verdi.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Mart ayında çıkan fırtınadan dolayı yıkılan cami minaresi hayırseverlerin desteği ile yenilendi.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı Belediyesi Karşıyaka Mahallesi'nde altyapı çalışmalarının ardından kilit parke çalışmalarına başladı.

Alaplı

Alaplı Şehit Recep Turan Orta Okulu öğrencileri Sosyal Bilgiler Dünyası adı altında hazırlamış oldukları materyallerden sergi açtılar.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 20 metre yüksekliğindeki falezlerden düşen 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 3 gün önce evinde ölü bulunan kadının Adli Tıp Kurumu’nda otopsi raporu çıktı.

Alaplı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Alaplı

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması"nın...

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 3 gün önce evinde ölü bulunan kadının cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olay öncesi beraber olduğu gencin...

Alaplı

Seçim gecesi evinde ölü bulunan Filiz K.’nın son görüntüleri ortaya çıkarken, otopsi sonucunda ölüm sebebi de belli oldu.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde meydana gelen patpat kazasında 2 kişi yaralandı.

Backlink Paketleri