Alaplı Haberleri

Alaplı haberleri ve güncel Alaplı gelişmeleri, Alaplı ile ilgili tüm video, Alaplı fotoğrafları ve Alaplı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, yaşı küçük 3 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi, serbest bırakıldı.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı Belediye Meclisi, yaptığı toplantıda halk otobüslerine zam yapılması konusunu mecliste oy birliği ile karar alındı. Karara göre, şehir...

Alaplı

Kaymakamlar kararnamesi Kars'ın Akyaka Kaymakamlığı'ndan Zonguldak’ın Alaplı Kaymakamlığına atanan Selçuk Köksal görevine başladı.

Alaplı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’ın İskenderun ilçesinde evinde depremde yaşamını yitiren Metin Mudanya’nın oğlu Sergen Mudanya’nın (27) adı Sahil Park’ta yaşatılacak.

Alaplı

Alaplı'da Rıza Akman Çağlayan'ın öldürülmesi olayıyla ilgili 1 kişi daha tutuklandı.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen arama sonuçlarında uyuşturucu ele geçirildi.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir kişinin bıçakla öldürülme olayıyla ilgili olarak yapılan soruşturma sonucunda, 4 şüpheliden 2'si tutuklandı, 2'si ise adli...

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Kaymakamı Vedat Yılmaz’ın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Beypazarı Kaymakamlığına atanması sebebiyle veda yemeği programı düzenlendi.

Alaplı

Bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Alaplı Kasımlı köyü muhtarının oğlu Rıza Akman toprağa verildi.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde gece saatlerinde Rıza Akman Çağlayan’ın ölümü ile sonuçlanan kavganın sebebinin ‘Kadın meselesi’ olduğu iddia edildi.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde gençler arasında çıkan kavgada göğsünden bıçaklanan genç hayatını kaybetti. Olayda bir kişi de ağır yaralandı.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat M. ile husumetli olan kişiler arasında silahlı kavga çıktı. Olayda 4 kişi yaralanırken...

Backlink Paketleri