Alaplı Haberleri

Alaplı haberleri ve güncel Alaplı gelişmeleri, Alaplı ile ilgili tüm video, Alaplı fotoğrafları ve Alaplı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine yapılacak cezaevi projesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı'nın yatırım programına alındı.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı Orman İşletme Müdürlüğüne Orman Genel Müdürlüğü tarafından 1 adet lastikli kepçe aracı tahsis edildi.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Cezaevi projesi, Resmi Gazete'de yayınlanarak Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı'nın yatırım programına alındı.

Alaplı

Alaplı AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör, Alaplı’ya yapılacak olan cezaevi projesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı Belediye Başkanı ve Başkan adayı Nuri Tekin Belediye Meclis üyeleri, ilçe teşkilatı ve partililerle birlikte bir dizi ziyaretlerde...

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine yapılacak olan ve yarım kalan 50 yataklı Devlet Hastanesi inşaatına yeniden başladı.

Alaplı

Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı, ZGC Başkan Yardımcısı, Posta 67 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Doğan Bostancı'nın amcasının oğlu Abdullah Bostancı, vefat etti.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde meydana gelen pat pat kazasında 3 kişi yaralandı. 

Alaplı

İYİ Parti Zonguldak İl Teşkilatı, Gökçebey ve Alaplı Belediye Başkan Aday Tanıtım Töreni düzenledi.

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Aşağıdoğancılar Mahallesinde ilk doğalgaz ateşi, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından yakıldı.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Recep Turan’ın babaannesi Ayşe Turan vefat etti.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde nöbet geçiren şoförün kullandığı araç, karşı yönden gelen taşımalı öğrenci servisine çarparak durabildi.

Backlink Paketleri