Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Ankara’da bir kişi, anlaşmazlık yaşadığı iş ortağını silahla öldürdükten sonra kayıplara karıştı. Apartman görevlisi, yaşanan korku dolu o anları anlattı.

Ankara’da bir kişi, yoldan geçen kadına sözlü tacizde bulunduğunu iddia ettiği kişilerle girdiği arbedede karnından bıçaklanarak hastanelik oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ankara yolunda yapılacak çalışmalar çerçevesinde vatandaşları uyardı.

Ankara'da bir otoparka uçak yakıt tankı olduğu düşünülen parça isabet etti. 3 araç hasar gördü.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) paydaşı olduğu TEKNOFEST Ankara’ya katılarak yoğun ilgi gören standında bilim ve teknoloji tutkunlarıyla bir araya geldi.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir kişi trafikte 'yol verme' nedeniyle kavga ettiği kişilere silahla ateş ederken araya giren karısını yanlışlıkla vurarak...

Ankara istikametinden Sivas istikametine giden yolcu otobüsü alev alev yandı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Özden Korkmaz'ın cenazesi, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Sürücü Mustafa Saatçi olay yerinde hayatını kaybetti.

Konya’nın Kulu ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Ankara'da da hissedildi.

Ankara'nın Mamak ilçesinde düğün sonrası iki aile arasında çıkan kavgada bir şahıs, olay yerinde bulunan muhtarın silahını alarak bir kişiyi...

Eğlence mekanı çıkışı tartıştığı kadınları darp eden 2 polis ve 1 bekçi tutuklandı

Backlink Paketleri