Antalya Haberleri

Antalya haberleri ve güncel Antalya gelişmeleri, Antalya ile ilgili tüm video, Antalya fotoğrafları ve Antalya haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Galeriden satın alacağı otomobille test sürüşü yapan şahıs, 100 metre gitmeden kaza yaptı. Eşine çarpan sürücünün üzerine yürüyen adamı polisler...

Yaşam

Antalya’da yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen vatandaşlar, bir karganın saldırısına uğradı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Antalya’da yaya üst geçidinde intihar girişiminde bulunan genç, korkulukların diğer tarafına geçmeye çalışırken polis ekiplerince güçlükle alınıp güvenli alana çekildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan 70 yaşındaki kadının cesedi, evindeki elbise dolabından çarşafa sarılı vaziyette çıktı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ormanlık alandaki konteynerde yaşayan 2 çocuk annesi 38 yaşındaki kadın, yatağında ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde trafiğin yoğun olduğu saatte aracının direksiyonunda sızıp kalan ve trafiği alt üst eden araç sürücüsünün 3,45 promil...

Türkiye Gündemi

Antalya’ya çalışmak için gittiği otelde sivrisineğin ısırması sonucu fil ayağı hastalığına yakalanan ve ülkenin gündemine oturan Kadir Karaoğlanoğlu hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Antalya’da traktörüyle drift atan gencin tehlikeli hareketleri cep telefonu kamerasına yansıdı.

Zonguldak

Zonguldak’tan Antalya Kemer ilçesine gittikten sonra kaybolan dağcı Mustafa Yıldırım'dan 675 gündür haber alınamıyor.

Türkiye Gündemi

Antalya’da elektrik teline konan kuşları sopayla uzaklaştırmaya çalışan 2 kişi akıma kapıldı.

Türkiye Gündemi

Antalya’da inşaat bekçiliği yapan bir kişinin alacak verecek tartışması sebebiyle tüfekle vurduğu müteahhit hayatını kaybetti.

Backlink Paketleri