Antalya Haberleri

Antalya haberleri ve güncel Antalya gelişmeleri, Antalya ile ilgili tüm video, Antalya fotoğrafları ve Antalya haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Manavgat Irmağı yüzeyinde sürüklenen kadın cesedi, jandarma ve polis ekipleri tarafından ırmaktan çıkarıldı.

Türkiye Gündemi

Antalya’nın Serik ilçesinde yaşanan silahlı kavganın ortasında kalan şahıs hayatını kaybetti. Olay anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Türkiye Gündemi

Antalya'da tartıştığı eşini sopayla darp ederek ölümüne neden olan koca, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş

Otomobilin çarptığı motosikletteki 2 kişi yaralandı, ağabey güvenlik kamerası görüntüsüyle sürücünün peşine düştü.

Asayiş

Kadının çığlıklarını duyan komşuların polisi aradı, sağlık ekiplerin müdahale ettiği kadın ambulansta yaşamını yitirdi.

Türkiye Gündemi

ÖSYM tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu tamamlandı. Hava sıcaklığını fırsat bilen üniversite adayları ve aileleri,denize girerek stres...

Türkiye Gündemi

Korkuteli, Antalya'da meydana gelen bir kazada 3 kişi hayatını kaybetti ve 9 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Antalya’da bir parktaki bankın hemen yanında üzerinden kimlik çıkmayan 50’li yaşlarda erkek cesedi bulundu.

Türkiye Gündemi

Korkuteli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Türkiye Gündemi

Antalya'da trafik kazası sonucunda meydana gelen olayda, iki sürücü arasında çıkan kavga büyük bir şiddet sahnesine dönüştü.

Kastamonu

Antalya'da yaşayan Esra ve Ömer Aydoğan çiftinin 15 yıldır hayalini kurdukları dünya turu planı, atölyeye dönüştürdükleri karavanla gerçeğe dönüştü.

Asayiş

Yüzük kesme aparatıyla kelepçe 20 dakikalık çalışmanın sonunda çıkarıldı. Kadın, kelepçenin ablasının evinde çocuklar oyun oynarken takılı kaldığını söyledi.

Backlink Paketleri