Antalya Haberleri

Antalya haberleri ve güncel Antalya gelişmeleri, Antalya ile ilgili tüm video, Antalya fotoğrafları ve Antalya haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Genel

Antalya’nın dünyaca ünlü sahilindeki 34 kulede görev yapan cankurtaranlar, yaz sezonun açılmasıyla birlikte zorlu mesailerine başladı.

Türkiye Gündemi

Antalya’nın Serik ilçesinde iddiaya göre yabancı bir turist alkollü bir şekilde seyir halindeki taksiden atladı.

Türkiye Gündemi

Antalya’nın Serik ilçesinde çöp kamyonu ve iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde iki elinde tabanca bulunan bir şahıs, sokak ortasında karısını yumrukladı, bununla da yetinmeyip tabancanın kabzasını başına vurdu.

Türkiye Gündemi

Antalya'nın Serik ilçesinde turistleri taşıyan tur otobüsünde yangın çıktı. Gökyüzünü dumanların kapladığı yangın söndürülürken, araçtaki turistler başka bir otobüse nakledildi.

Türkiye Gündemi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde takı ve aksesuar mağazası sahibi kadın, sosyal medya üzerinden ürün alan başka bir kadın müşterisinin tacizlerinden kurtulamayınca...

Türkiye Gündemi

Antalya-Denizli karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi kullandığı otomobilin altında kalarak ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Antalya’da bir gencin, gece alkol aldığı arkadaşları tarafından cansız bedeni bulundu.

Alaplı

Antalya'da yaşamını kaybeden Zonguldak Barosu üyelerinden Avukat Fikret Güngör için Alaplı Adliye binasında cenaze töreni düzenlendi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 25 yaşındaki genç başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Antalya’da trafikte yol vermeme yüzünden çıktığı iddia edilen olayda bir otomobil sürücüsü, kamyonetin önünü kesti.

Antalya’da tartıştığı 4 çocuk annesi eşini sırtından 8, boğazından bir bıçak darbesiyle öldüren şahsın ilk ifadesinde kıskançlık krizine girdiğini ve...

Backlink Paketleri