Asayiş Haberleri

Asayiş haberleri ve güncel Asayiş gelişmeleri, Asayiş ile ilgili tüm video, Asayiş fotoğrafları ve Asayiş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde polislerce huzur uygulaması gerçekleştirildi.

Mersin'de oturdukları apartmanın terasının kullanımı konusunda anlaşamadıkları iddia edilen komşuların kavgası kanlı bitti. Çıkan son tartışmada yanında getirdiği silahla 55...

Asayiş

Kozlu İhsaniye’deki evinden Zonguldak Adliyesi’ne gitmek için ayrılan Selahattin elma (59) yaşındaki vatandaş için yakınları kayıp ihbarında bulundu.

Zonguldak

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi’nde iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgaya polis ekipleri müdahale ediyor.

Asayiş

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinden 35 yaşındaki Aydın Özışık’tan haber alınamıyor.

Asayiş

Zonguldak’ın Terakki Mahallesi Eşref Yapı Konutları yanında, erkek bir şahsın yardım çığlıkları ekipleri harekete geçirdi.

Türkiye Gündemi

Kendilerine çarparak yaralayan kamyon sürücüsüne tabancayla ateş açınca bu sırada kamyon sürücüsü ile tartışan kendi arkadaşı 3 çocuk annesi kadını...

Asayiş

Zonguldak’ta sabah 08:00 sıralarında platonik aşık olduğu kızın babası M.G.’yi ayağından vurarak yaralayan R.G. yakalanarak gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’de kızlı erkekli 2 grup arasında çıkan bıçaklı kavgada kentin merkezi adeta ringe döndü. Kavgada 3 kişi yaralandı.

Kdz. Ereğli

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 3 yaşındaki çocuk tineri su zannederek içti.

Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi ilaç içerek intihar etmek istedi.

Asayiş

Ereğli’de dengesini kaybedip yüksekten düşen bir kişi yaralandı.

Backlink Paketleri