Asayiş Haberleri

Asayiş haberleri ve güncel Asayiş gelişmeleri, Asayiş ile ilgili tüm video, Asayiş fotoğrafları ve Asayiş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Karadeniz Ereğli ilçesinde taksi şoförü ve müşterileri arasında çıkan kavgada, taksi sürücüsü bıçaklandı.

Alaplı

Alaplı'da Jandarma durdurdukları araçta yaptıkları aramada uyuşturucu ve silah ele geçirdi. 2 kişi gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

Türkiye Gündemi

Samsun’un Bafra ilçesinde bir şahıs silahını temizlerken yanlışlıkla annesini vurdu.

Türkiye Gündemi

Beyoğlu'nda akrabasına giden 18 yaşındaki genç kızın, kaçan gaspçılara polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybettiği olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Asayiş

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde tali yoldan çıkan araç kazaya sebep olurken 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bir kişi, kaldığı pansiyonda ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’de 4 kişi restorandan verdikleri siparişi getiren motosikletli kuryeyi pompalı tüfekle vurdu. O anlar çevredeki güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Türkiye Gündemi

Ailesiyle kavga ettiği için sinir krizi geçirdiği iddia edilen 14 yaşındaki kız çocuğu, 15 katlı bir rezidansın terasından aşağıya düştü.

Türkiye Gündemi

İşten çıkarıldığı gerekçesiyle şirket yöneticilerinin ve çocuklarının fotoğraflarını eskort sitelerinde paylaştığı iddiasıyla sosyal medyada gündem olan Havva Gülşen, Kastamonu’da yakalandı.

Türkiye Gündemi

Çorum'da düzenlenen silahlı saldırı da eski köy muhtarı hayatını kaybederken, oğlu yaralandı.

Türkiye Gündemi

Trafik ekiplerinin denetleme yaptığı esnada bir sürücü yapılan uyarıların doğru olduğunu belirterek, “Emniyetin uyarılarını çok dikkate aldığımı söyleyemeyeceğim. Hız yapıyorum”...

Asayiş

Zonguldak'ta eski eşi tarafından 5 yaşındaki çocuğuna kötü muamele yapıldığını öne süren baba, eski eşinde şikayetçi oldu.

Backlink Paketleri