Asayiş Haberleri

Asayiş haberleri ve güncel Asayiş gelişmeleri, Asayiş ile ilgili tüm video, Asayiş fotoğrafları ve Asayiş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ta Meşrutiyet Mahallesi Şükrü Usman Sokak bir kişi, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kafes Operasyonu adı ile suç örgütlerine karşı yürütülen operasyonda 56 ilde 150 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Türkiye Gündemi

Ankara’nın Polatlı ilçesinde iki grup sokak ortasında satır ve sopalarla birbirine girdi. O anlar cep telefonu kamerası ile anbean kaydedildi.

Asayiş

Zonguldak merkeze bağlı İnağzı Mahallesi’nde silah sesleri yükseldi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Türkiye Gündemi

Taksi şoförü, arabaya binen müşterisi tarafından önce darp edildi, ardından tabancayla vurularak öldürüldü. Saldırgan olay yerinden kaçarken, çalışır vaziyetteki ticari...

Zonguldak

Zonguldak'ta psikolojik rahatsızlığı bulunan 16 S.T., yaşındaki eline camla keserek intihar etmeye kalkıştı. 

Asayiş

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kent merkezinde dilencilik yaparak vatandaştan para isteyen şahıslara yönelik uygulama yaptı.

Asayiş

Zonguldak'ta aralarında husumet olduğu iddia edilen kişiyi ayağından silahla yaralayan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türkiye Gündemi

17 yaşındaki çocuk, babasını tabancayla vurdu. Yaralı adam hastaneye kaldırılırken, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatıldı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde meydana gelen silahlı yaralama olayında bir kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

18 yaşındaki genç kız elindeki silahla şakalaştığı sırada silahın ateş alması sonucu erkek arkadaşını kafasından vurdu

Türkiye Gündemi

Kamuoyunda ‘Şahinler Grubu’ olarak bilinen çeteye yönelik yapılan operasyonda 41 kişi gözaltına alınmıştı. Çete üyelerinin bir mekânı basarak içeridekileri darp...

Backlink Paketleri