Asayiş Haberleri

Asayiş haberleri ve güncel Asayiş gelişmeleri, Asayiş ile ilgili tüm video, Asayiş fotoğrafları ve Asayiş haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Karabük

Karabük'ten sabah saatlerinde plakasız bir şekilde hızla seyreden bir otomobili trafik ekiplerin dur ihtarına uymayıp kaçtı.

Bolu

Bolu'nun Gerede ilçesinde 19 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, yakalanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak

Zonguldak'ta polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 2 şüpheli uyuşturucu madde ticaretinden tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde otomobilden inen bir şahıs, önünü kestiği motosikletliyi ve yanındaki genç kızı defalarca yumruklayarak yaraladı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde annesini öldüren babasını tabancayla yaralayan genç, tekerlekli sandalye ile sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Türkiye Gündemi

Bir kişi parkta tartıştığı kişiyi bacağından tabancayla vurduktan sonra olay yerine gelen polis ekiplerine ateş açtıktan sonra kaçtı.

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Serdivan ilçesinin en işlek caddesinde polis ekipleri, yüksek ses ve abart egzoz ile çevreyi rahatsız eden 50 araç sürücüsüne...

Karabük

Karabük'ün Eflani ilçesinde 83 yaşındaki kadının evinde ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişiden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bolu

Bolu’da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde farklı suçlardan aranması bulunan 6 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 32 yaşındaki kadın, eski eşi tarafından çocuklarının gözü önünde sokak ortasında darp edildi.

Zonguldak

Zonguldak'ta bir kişiyi iş bulma vaadiyle dolandırmaya çalışan zanlı polis tarafında suç üstü yakalandı.

Türkiye Gündemi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde televizyon tamiri için gittiği ev sahibi ile tartışan bir şahıs, biri çocuk 4 kişiyi çekiçle ağır yaraladı.

Backlink Paketleri