Belediye Haberleri

belediye haberleri ve güncel belediye gelişmeleri, belediye ile ilgili tüm video, belediye fotoğrafları ve belediye haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce, korku ve dram türündeki “Sobe: Sakallı Bebek” film çekimlerine ev sahipliği yaptı. Düzce’de çekilen filmin ilk gösterimi de 3...

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, bu yaz kent merkezinde festival düzenlenip düzenlenmeyeceği ile ilgili açıklama yaptı.

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem 1 Mayıs İşçi Bayramını Kutladı

Çaycuma

Çaycuma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, proje kapsamında, 600 mm çapında, 250 metre büz döşüyor

Düzce

Düzce Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü eliyle ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç vatandaşlara yardım eli uzatıyor.

Kozlu

31 Mart seçimlerinde Ak Parti’nin adayı ve mevcut belediye başkanı Ali Bektaş karşısında seçim kazanan Altuğ Dökmeci Kozlu Belediyesi’nin borcunu...

Devrek

Zonguldak’ın Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, CHP’den devraldıkları borçların 250 milyon lirayı bulduğunu belirterek “Ciddi bir enkaz devraldık” dedi.

Çaycuma

Çaycuma Belediyesi'nden ödüllü karikatür yarışması

Zonguldak

Zonguldak önceki Belediye Başkanı Ömer Selim Alan sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Alan'ın yaptığı paylaşım merak uyandırdı.

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri amacıyla yaz aylarında yoğun şikayet konusu olan sinek ve haşerelere karşı mücadele çalışmalarına başladı.

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi ekipleri trafik akışında araç ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla yaya çizgileri yenileme çalışması yaptı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Alaplı’ın tek beldesi olan Gümeli yeni Belediye Başkanı Aytaç Tosun, görev süresi boyunca belediyeye ait makam aracını değil, kendi...

Backlink Paketleri