Burdur Haberleri

Burdur haberleri ve güncel Burdur gelişmeleri, Burdur ile ilgili tüm video, Burdur fotoğrafları ve Burdur haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

22 Aralık günü öğrenci aldıktan sonra geri manevra yapan öğrenci servisinin çarpıp üzerinden geçtiği kadın, 17 gün sonra hayatını kaybetti.

18 yaşındaki genç evde yemek yaptığı esnada karın bölgesine bıçak saplanması sonucu yaralandı.

Ailesi ile doğum günü kutlamasından dönerken hatalı sollama yapan başka bir otomobil ile kafa kafaya çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti,...

Burdur’da 28 Mayıs'ta av tüfeği ile eşini öldüren kadının yargılanmasına başlandı. Sanık, "O gün beni ve çocuklarımı öldürmekle tehdit ediyordu....

Gelin alma sırasında kazayla gelin arabasının şoförünü boynundan vurarak ağır yaralanmasına neden olan damat tutuklandı.

Burdur’da düğünde gelin alma esnasında silahıyla havaya ateş açan damat, kazayla gelin arabasının şoförünü vurdu.

Seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobil takla atarak şarampole yuvarlandı. Otomobil sürücüsü ağır yaralanırken üniversite öğrencisi genç kız hayatını kaybetti.

Burdur’un Tefenni ilçesinde çalışır vaziyetteki traktörün vitesine ayağı çarpınca bir anda hareket eden traktörden düşerek lastiğin altında sürüklenen kadın hayatını...

Evinde arkadaşlarıyla alkol alan bir genç alkolü fazla kaçırınca komaya girip hastanelik oldu.

Burdur’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün trafik levhasına çarpması sonucu yaşanan trafik kazasında 1 kişi öldü 1 kişi de yaralandı.

14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobilin kayaya çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır 3 çocuk yaralandı.

Burdur’da cadde üzerinde seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybedip park halinde bulunan otomobillere çarpan araç sürücüsü olay yerinden koşarak kaçtı.

Backlink Paketleri