Bursa Haberleri

Bursa haberleri ve güncel Bursa gelişmeleri, Bursa ile ilgili tüm video, Bursa fotoğrafları ve Bursa haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Vatandaşlar, temel ihtiyaç ürünlerindeki fiyat artışları sebebiyle dedektife döndü.

Türkiye Gündemi

Terminalde otobüs bekleyen iki yolcu arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sırasında kalp hastası olan iki taraf da kalp krizi geçirdi.

Türkiye Gündemi

Minibüs bekleyen Ali İhsan İslamoğlu’na çarparak ölümüne neden olan lüks aracın sürücüsü Mustafa E.’nin 17 yaşında ve ehliyetsiz olduğu belirlenirken,...

Kontrolden çıkan cip, bariyerleri aşarak park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren kereste atölyesinde meydana gelen olayda elektrik akımına kapılan su tesisatçısı hayatını kaybetti.

Çivi yutan 2 yaşındaki çocuk hastanelik oldu.

Eğerce ve Mesudiye mahallesinde kum şırlanı denetimi yapıldı.

Cinnet geçirerek eski eşi ve yanındaki kişiyi öldüren polis, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Bursa’da nişanlısıyla düğün alışverişinden sonra ev bakmaya giderken otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu düğünlerine 7 gün kala nişanlısı Yasin Altınkaynak...

Bisikletli bir kişi sokak ortasında 30 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Merdiven altı peynir ve süt ürünleri imal eden işyerine baskın yapan Osmangazi Belediyesi zabıta ekipleri, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

Yeniceköy Mahallesinde vincin halatına tutunarak malzeme sarmaya çalışan kişi, halatın kopması sonucu baş üstü yere çakıldı.

Backlink Paketleri