Bursa Haberleri

Bursa haberleri ve güncel Bursa gelişmeleri, Bursa ile ilgili tüm video, Bursa fotoğrafları ve Bursa haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Tiktok rapçisi 6-10 yaşlarındaki çocuklara cinsel içerikli şarkı söyledi, Bursa Valiliği soruşturma başlattı

Türkiye Gündemi

‘El falı bakma' taktiği ile mağdurların paralarının nerede olduğunu öğrenen kadın dolandırıcı, bir tekstil dükkanından 3 bin 600 dolar çaldı.

Türkiye Gündemi

Mobilya fabrikasında meydana gelen kavgada işten çıkan bir işçi, bıçakla 1'i ağır 2 işçiyi yaraladı.

Türkiye Gündemi

Bursa'da yaşayan Suriyeli kuyumcu, kendisi gibi Suriye vatandaşlarından topladığı milyonlarca liralık altınla sırra kadem bastı.

Türkiye Gündemi

2 ayrı düğün konvoyundaki kişiler yol keserek halay çekti. Sürücülerin çileden çıktığı anlar ise saniye saniye amatör kameraya yansıdı.

Türkiye Gündemi

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın bugünkü karşılaşmasında düğünleri olan Kamil Can ve Gökce Can çifti maçı düğün salonunda izledi.

Türkiye Gündemi

Paten kaymak için evden çıkıp Nilüfer ilçesindeki bir alışveriş merkezine giden 3 kız arkadaş, şiddetli yağmur nedeniyle iptal olan metro...

Türkiye Gündemi

Sağanak yağış sonrası Uludağ'ın eteklerindeki Karınca Deresi'nin taşması sebebiyle çok sayıda otomobil sel sularında sürüklendi.

Türkiye Gündemi

Bursa'da aniden bastıran yangın hayatı olumsuz etkilerken, Uludağ'ın eteklerinde taşan dereler ise park halindeki otomobilleri önüne katıp sürükledi.

Türkiye Gündemi

Kavgayı ayırmak için geldi, kız arkadaşıyla kavga eden genci boğazından yaraladı

Türkiye Gündemi

Bursa'da kısır olduğu sanılan bir dişi at, Bursa'nın Keles ilçesine bağlı Gököz Mahallesi'nde ilk kez doğum yaptı.

Türkiye Gündemi

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde bulunan Kocasu Deresi'ne serinlemek için giren 14 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Backlink Paketleri