Çaycuma Haberleri

Çaycuma haberleri ve güncel Çaycuma gelişmeleri, Çaycuma ile ilgili tüm video, Çaycuma fotoğrafları ve Çaycuma haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Çaycuma ilçesine bağlı Akyamaç köyünde bir evin bacasından çıkan alevler paniğe neden oldu.

Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde tuzağa yakalanan domuz ekipler tarafından kurtarıldı. Tellerden kurtulan domuz ormana kaçarak gözden kayboldu.

Çaycuma

Zonguldak- Ankara karayolu Örmeci mevkiinde tır ve minibüs çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralı.

Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu. Kazada 2 kişi yaralandı.

Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde inşaat şantiyesinden hırsızlık yaptığı tespit edilen zanlı çalınan malzemelerle yakalandı.

Çaycuma

Çaycuma ilçesi Saltukova beldesinde bir inşaat firmasının şantiyesinden çok sayıda malzeme çalan 1 kişi jandarma tarafından yakalandı.

Çaycuma

Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde asfalt başı mevkisinde bulunan Demir Yolu geçidinde parke döşemesi yapılan cadde ve sokaklara ağır tonajlı...

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Helvacılar Köyü'nün Aşağı Kıyı Mahallesi yapılan referandumla Perşembe Belediyesi'ne bağlandı.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde iki aracın karıştığı trafik kazası sonucu ticari aracın çarptığı traktör ikiye ayrıldı.

Çaycuma

Senegal'de çalıştığı işyerinde iskeleden düşerek hayatını kaybeden 51 yaşındaki şahıs, memleketi Çaycuma'da toprağa verildi.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bir kadın 7 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Kadın, “Artık yeter” diyerek yetkililere seslendi. 

Çaycuma

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çaycuma'ya geldi.

Backlink Paketleri