Cenaze Haberleri

cenaze haberleri ve güncel cenaze gelişmeleri, cenaze ile ilgili tüm video, cenaze fotoğrafları ve cenaze haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) eski Genel Başkan Yardımcısı Şenol Yazıcıoğlu, yaşamını yitirdi. Şenol Yazıcıoğlu Çaydeğirmeni Yazıcıoğlu köyünde toprağa veriliyor

Zonguldak

Tedavi gördüğü Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden Ecevit Koca, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Basın ve Halkla İlişkiler Görevlisi, Zonguldaklı gazeteci Gürkay Gündoğan’ın babaannesi Emine Gündoğan 93 yaşında hayatını...

Çaycuma

Kalp krizinden hayatını kaybeden Çaycuma Huzurevi Müdür Yardımcısı Kenan Mısırlı, kalabalığın katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesi eski çalışanlarından emekli Yüksel Akpınar hayatını kaybetti. 

Gündem

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesine kayıtlı Kıbrıs Gazisi Hüseyin Lavas (1953) son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşam

Zonguldak Limanı arkasında çay ocağı işleten ve kentin sevilen isimlerinden Kıbrıs Gazisi Hüseyin Lavaş 70 yaşında hayatını kaybetti.

Gündem

Zonguldak’ın sevilen esnaflarından Ali-Harun Çiçek kardeşlerin babaannesi Nüset Çiçek vefat etti.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 13. kattan düşerek hayatını kaybeden anne ve 2 çocuğu, yan yana son yolculuğuna uğurlandı.

Karabük Üniversitesi’nde okuyan Gabonlu Jeannah Danys Dinabongho’nun cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan ailesi tarafından alındı. 

Spor

66 yaşında hayatını kaybeden İbrahim Bayrak için cenaze töreni düzenlendi

Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesi esnaflarından Milli Piyango ve Şans oyunları yetkili bayii Remzi Badur’un gelini Medine Badur vefat etti.

Backlink Paketleri