Ceset Haberleri

ceset haberleri ve güncel ceset gelişmeleri, ceset ile ilgili tüm video, ceset fotoğrafları ve ceset haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Bir mezarlıkta sabah saatlerinde erkek cesedi bulundu. Kalbinden bıçaklandığı belirlenen şahsın öldürüldüğü düşünülüyor.

Türkiye Gündemi

18 Ağustos tarihinde yakınları tarafından kayıp olarak ihbarda bulunulan 72 yaşındaki Bekir Kaymak Yatağan Akgedik Mahallesindeki bir arazide kemikleri bulundu.

Türkiye Gündemi

63 yaşındaki şahsın cesedi, evinden yaklaşık 100 metre uzaklıktaki fındık bahçesinde yabani hayvanlar tarafından bir kısmı parçalanmış halde bulundu.

Türkiye Gündemi

Karadeniz'de balıkçıların ağına ceset takıldı.

Türkiye Gündemi

Şehirlerarası Otobüs Terminalinde temizlik görevlisi kişi, yerde hareketsiz yatan bir şahsın olduğunu gördü.

Türkiye Gündemi

Sabah saatlerinde kafası parçalanmış bir erkek cesedi bulundu.

Türkiye Gündemi

Bir konuttan kötü kokular gelmesi üzerine girilen evde 54 yaşındaki İ.M.I. ölü bulundu.

Türkiye Gündemi

Antalya'da bir sitenin bahçe girişinde 35 yaşlarındaki şahsa ait ceset bulundu. 3 gün önce de aynı mahallede bir ceset bulunduğunu...

Orrmanlık alanda çürümüş bir ceset bulundu. Cesedin kimliğinin ve ölüm sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Pendik'te gecekonduların yoğunlukta bulunduğu bir sokakta halıya sarılı erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Yanmış bir otomobilin içinde ceset bulundu. İşlediği cinayetin ardından aracı yakarak kaçtığı iddia edilen katil zanlısı yakalandı.

Bir göletin kıyısında erkek ceset bulundu. Pazaryeri’nde bulunan Esere göletine balık tutmak için giden bir şahıs, kıyıda yatan hareketsiz bir...

Backlink Paketleri