Ceza Haberleri

ceza haberleri ve güncel ceza gelişmeleri, ceza ile ilgili tüm video, ceza fotoğrafları ve ceza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Zabıta ekipleri, yaptıkları denetim ve uygulamada yol kenarına atılan çöplerden iki otobüs firmasını tespit ederek cezai işlem uyguladı.

Bolu

Bolu'ya giriş yaptıkları sırada araçlarından dışarıya çöp attıkları tespit edilen şehirlerarası ulaşım hizmeti veren özel firma yetkilisi ile otomobilin sahibine...

Devrek

Devrek Belediyesine bağlı ekipler, ilçe merkezinde başıboş halde gezerek tehlike oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan hayvanları topluyor.

Karabük

Karabük’te trafiği tehlikeye düşüren ve trafik akışını engelleyen farklı düğün konvoylarındaki 51 aracın plakasına 36 bin lira para cezası uygulandı.

Asayiş

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde yüksek sesle müzik dinleyerek çevreye rahatsızlık veren araç sürücülerine cezai işlem uyguladı.

Düzce

Düzce'de polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 12 bin 281 araç, bin 400 motosiklet ve 140 okul servisi denetlenirken,...

Bursa'da polislerin kendisine ceza yazmasına sinirlenen şahıs, aracını parçaladı.

Devrek

Devrek’te sebze ve meyve pazarı tezgahı sahibi geçici süre ile cezalandırıldı

Bolu

Bolu Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri KGYS kaydı incelemesi sonucunda seyir halindeki aracın camından dışarıya çöp atan sürücüye cezai...

Düzce

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde meydana gelen kazada yaralıları hastaneye taşıyan ambulansa yol vermeyen kamyona 690 lira ceza uygulandı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler cadde üzerinde hatalı park yapan araçlara yönelik denetim yaptı.

Bolu

Beyaz et sektörünün devleri Beypiliç ve Erpiliç firmaları, çevreyi kirlettikleri gerekçesiyle kesilen milyonlarca lira cezalara rağmen yine durmadı.

Backlink Paketleri