Cide Haberleri

Cide haberleri ve güncel Cide gelişmeleri, Cide ile ilgili tüm video, Cide fotoğrafları ve Cide haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kastamonu

Nesli tehlike altında olduğu için yetiştirilerek Karadeniz’e salınan 2 mersin balığı Kastamonu’nun Cide ilçesinde balıkçı ağlarına takıldı. Balıkçılar, ağlara takılan...

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde telef olan bir ineğin cesedi kıyıya vurdu. Denizde dalgaların sürüklediği ineği gören vatandaşlar ise durumu belediyeye bildirdi.

Kastamonu’nun Cide ilçesinde Karadeniz’de avlanan balıkçıların ağına takılan ve nesli tehlike altında bulunan mersin balığı tekrar denize salındı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde virajı alamayarak refüjdeki ağaca çarpan otomobil, karşı şeride geçerek durabildi.

Kastamonu

Kastamonu'nun Cide ilçesinde gece saatlerinde etkili olan fırtınanın bıraktığı hasar gün ağarınca ortaya çıktı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Cide ilçesinde etkili olan fırtına sebebiyle, deniz kara ile birleşti. Dev dalgaların vurduğu Cide-Bartın karayolu sular altında kaldı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde etkili olan fırtınada teknelerini korumak için limana bağlamaya çalışan balıkçılar, adeta zamanla yarıştı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde dev dalgalar sebebiyle yıkılan istinat duvarının onarılması için çalışma başlatıldı.

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde etkili olan fırtına sırasında dev dalgalar sebebiyle çöken Cide-Bartın karayolunda onarım çalışması başlatıldı.

Kastamonu

Kastamonu'nun Cide ilçesinde dün öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Kastamonu

Kastamonu'nun Cide ilçesinde sahili döven dev dalgalar sebebiyle Bartın-Cide yolunda göçük meydana geldi. Yolda önlem alan ekipler, trafik akışını kontrollü...

Kastamonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Ölen köy muhtarının annesini ziyarete...