Cinayet Haberleri

Cinayet haberleri ve güncel Cinayet gelişmeleri, Cinayet ile ilgili tüm video, Cinayet fotoğrafları ve Cinayet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Bursa'nın İnegöl ilçesi Mezit-7 bölgesinde dere yatağında ölü olarak bulunan kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Türkiye Gündemi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde şok edici bir olay meydana geldi. Bir kişi, aralarında anlaşmazlık bulunan dayılarını silahla vurup kaçtı.

Türkiye Gündemi

Esenyurt’ta motosiklet sürücüsüne yol veren Burak İşler’e, arkasındaki araç sürücüsü “Trafik var, neden yol veriyorsun” diyerek tepki gösterdi.

Türkiye Gündemi

Ankara'da tartıştığı eşini 32 yerinden bıçaklayarak öldüren şahıs, yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Haksız tahrik indirimi uygulayan mahkeme,...

Türkiye Gündemi

Kastamonu’da samanlıkta öldürdükleri kişinin cesedini çuvala koyarak dereye atan 3 şahıs jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Mersin'de bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bahçelievler'de kaldırım taşıyla öldürdüğü kadının cesedini parçalara ayırıp derin dondurucuda saklayan sanığın yargılanmasına başlandı.

Türkiye Gündemi

Emniyet bekçisi, komşusu tarafından, 9 yaşındaki kızının gözü ön pompalı tüfekle vuruldu

Türkiye Gündemi

41 ayrı suçtan hakkında 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevinden firar ettikten sonra 3 yıl sonra ormanda öldürülen...

Türkiye Gündemi

Bursa'da bir eğlence merkezinde çalışan Nurcan İnan(41) mekandan çıktıktan sonra kızı Yağmur M.’nin(18) gözleri önünde bir süre birlikte yaşadığı İzzet...

Türkiye Gündemi

Sinop’un Dikmen ilçesinde yaşayan Hayri Danacı(51) ve eşi Fatma Danacı(49), evlerinde ölü olarak bulundu. Çiftin damadı, gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Sinop’un Dikmen ilçesinde yaşayan Hayri Danacı ve eşi Fatma Danacı, evlerinde ölü olarak bulundu.

Backlink Paketleri