Cinayet Haberleri

Cinayet haberleri ve güncel Cinayet gelişmeleri, Cinayet ile ilgili tüm video, Cinayet fotoğrafları ve Cinayet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Eskişehir'de, 16 yaşındaki üvey kardeşi tarafından tüfekle vurulan Arda Ercan'ın hayatını kaybettiği olayın ardından, şüpheli olarak gözaltına alınan 16 yaşındaki...

Alaplı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir kişinin bıçakla öldürülme olayıyla ilgili olarak yapılan soruşturma sonucunda, 4 şüpheliden 2'si tutuklandı, 2'si ise adli...

Zonguldak

Zonguldak'ta bir kişi sahilde silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde akrabalar arasında çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bir şahıs, eski eşini keser sapı ile döverek öldürdü.

Evinde eşiyle ile yakaladığı adamı tabanca ile öldüren zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde festival sonrası çıkan kavgada bıçaklanan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Adana’da 74 yaşındaki annesi babası tarafından öldürülen şahıs, “Babam sabah beni aradı ve ‘Anneni vurdum’ deyip telefonu kapattı.

Alaplı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde gece saatlerinde Rıza Akman Çağlayan’ın ölümü ile sonuçlanan kavganın sebebinin ‘Kadın meselesi’ olduğu iddia edildi.

Kırıkkale'de akşam saatlerinde evine gelen koca, eşinin sevgilisi olduğunu düşündüğü kişiyi tabanca ile öldürdükten sonra polise teslim oldu.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde iş çıkışı motosikletine binip evine kadar götürmesini istediği sürücüyü öldüren katil zanlısı, cinayeti neden işlediğini hatırlamadığını söyledi.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde tartıştığı kişiyi yanındaki pompalı tüfekle vurup kaçan katil zanlısı her yerde aranıyor.

Backlink Paketleri