Cinayet Haberleri

Cinayet haberleri ve güncel Cinayet gelişmeleri, Cinayet ile ilgili tüm video, Cinayet fotoğrafları ve Cinayet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Öğretmen eşi Hatice Çelik’i (29) öldürüp, bacanağı spor eğitmeni Murat Akdöker’i de ağır yaralayan uzman çavuş Gökhan Çelik (27) yakalandı....

Türkiye Gündemi

Kocaeli'de otomobilinde öldürülen lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ın cinayetinin ardından kan donduran detaylara ulaşıldı.

Türkiye Gündemi

Moğolistan uyruklu adam, alkol almaya gittiği esnada evdeki eşine saldıran arkadaşını öldürdü. Polisin kelepçelediği adam, alkolün etkisiyle kahkaha attı.

Türkiye Gündemi

Adana’da bir kadının öldüğü 3 kişinin yaralandığı olayın uzman çavuş koca tarafından gerçekleştirildiği kadının ise öğretmen olduğu ortaya çıktı

Türkiye Gündemi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde düğün çıkışında meydana gelen kaza sonrası çıkan kavgada uzman çavuşu bıçaklayarak öldüren şahsın yargılanmasına devam edildi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde okul müdür yardımcısı, 17 yaşında olduğu iddia edilen bir kişi tarafından trafikte silahla başından vuruldu.

Türkiye Gündemi

Sivas'ta sokak ortasında işlenen cinayetin şüphelileri polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

Ordu'nun Fatsa ilçesinde tartıştığı azasını tabancayla vurarak öldüren muhtar tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Kız arkadaşını öldüren şahıs, daha sonra 7 katlı bir binadan atlayarak hayatına son verdi.

Türkiye Gündemi

Burdur'un Çavdır ilçesinde tartıştığı dini nikahlı eşini av tüfeği ile vurup ağır yaralayan şahıs, daha sonra aynı silahla yaşamına son...

Türkiye Gündemi

Boşanma aşamasındaki karısını defalarca bıçaklayarak öldüren şahıs, polisin 240 saatlik kamera görüntüsünü incelemesi sonucu yakalandı.

Türkiye Gündemi

Adana’da eşini ve ailesinden 3 kişiyi öldüren katil zanlısı damat ile babası tutuklanırken, annesi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Backlink Paketleri