Cinayet Haberleri

Cinayet haberleri ve güncel Cinayet gelişmeleri, Cinayet ile ilgili tüm video, Cinayet fotoğrafları ve Cinayet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Samsun'da muhtarlık seçimi husumetinden dolayı pompalı tüfekle 2 kardeşi öldüren, kardeşlerin 2 arkadaşını da yaralayan katil zanlısı kayıplara karıştı.

Türkiye Gündemi

Bir şüpheli yolda gördüğü alacaklısına bıçakla saldırdı. Boyun kısmına aldığı darbe sonrası kanlar içinde kalan kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kastamonu

Kastamonu’da kaporta ustası, kaporta tamiri ve araç boyama sebebiyle çıktığı iddia edilen tartışma sonrasında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

2013 yılında işlenen bir cinayetin faili Bursa'da Güven Timleri tarafından 11 yıl sonra yakalandı. Kardeşinin kimliğiyle 11 yıl boyunca şehir...

Türkiye Gündemi

İş görüşmesi bahanesiyle eve çağırdığı Erva Raziye Asar'ı boğduktan sonra cesedini 6 parçaya bölen katil zanlısı Fethi D.'nin dehşet evi...

Türkiye Gündemi

Bir şahıs, boğarak öldürdüğü genç kızın cesedini 6 parçaya ayırdı. Poşetle bir inşaata atılan ceset, polis ekiplerince bulundu.

Türkiye Gündemi

Antalya'da telefonunu çaldığını düşündüğü kişiyle parkta kavga eden ve ölümüne neden olduğu gerekçesiyle adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye Gündemi

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde belediye işçisi bir kişi, evine davet ettiği 15 yaşındaki çocuk tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Kastamonu

Kastamonu’da sanayi sitesinde kaporta ustası olarak çalışan bir vatandaş, tartıştığı şahıslar tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Türkiye Gündemi

Aile içinde çıkan tartışmada, karısı tarafından başına demir sopayla vurulan koca olay yerinde hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Gaziantep’te Mustafa Yılmaz, eski ortakları olduğu öğrenilen Mustafa Kahraman ile Ali Kahraman isimli iki kardeşi silahla vurduktan sonra intihar etti.

Türkiye Gündemi

Amasya'da bir kayınpeder, kızı ile rızası olmadan bir ay önce evlenen damadını akaryakıt istasyonunda av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü, kızını...

Backlink Paketleri