Cumhuriyet Haberleri

cumhuriyet haberleri ve güncel cumhuriyet gelişmeleri, cumhuriyet ile ilgili tüm video, cumhuriyet fotoğrafları ve cumhuriyet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Okullarına giderken önlerinde marşlar söyledikleri işyerlerinin sahipleri de onlara katıldı

Türkiye Gündemi

Betül Demir konseri ve Kent Orkestrası gösterisi 31 Ekim Salı günü Yalı Meydanında yapılacak

Zonguldak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar cam ve balkonlar Türk bayrakları ile donatıldı.

Zonguldak

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak'ta da törenlerle kutlanacak.

Çaycuma

Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde Çaycuma Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Vantrolog Çiğdem Çelebi ve kuklası Marmelat’la gerçekleştirdiği kukla gösterisi...

Türkiye Gündemi

Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılı kutlamalarına sayılı günler kala Suriye sınırında yaşayan 100 öğrenci cumhuriyeti kağıtlara çizdi.

Türkiye Gündemi

Türkiye’nin köklü şirketlerinden Betek Boya, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılında bin 350 çalışanı ile Anıtkabir’i ziyaret etti.

Türkiye Gündemi

Kıraç, Cumhuriyetin 100. yılına özel yazdığı marşı ilk kez Kozan’da seslendirerek Kozanlılarla birlikte sahnede klip çekimini gerçekleştirdi.

Yaşam

Cumhuriyet'in 100. yılında Balıkesir genelinde 1923 yılında doğan vatandaşlara vefa ziyaretlerine başladı.

Devrek

Devrek Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıl kutlama programı kapsamında Mary Jane’nin konser vereceğini açıkladı.

Devrek

Cumhuriyetin 100. Yılı Devrek’te coşkuyla kutlanacak

Zonguldak

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılında 81 ilde E-Twinning projesi hazırlandı. Zonguldak'ı ise TOBB Uzunmehmet İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri temsil etti.

Backlink Paketleri