Cumhuriyet Haberleri

cumhuriyet haberleri ve güncel cumhuriyet gelişmeleri, cumhuriyet ile ilgili tüm video, cumhuriyet fotoğrafları ve cumhuriyet haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kozlu

Cumhuriyet’in 100. Yılı Kozlu’da öğrenci vatandaşların katılımıyla coşkulu şekilde kutlandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta 1923 yılında doğan Recep Başpınar, Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Türkiye Gündemi

Tarlasına traktörle “Cumhuriyet” yazan çiftçi Milli Savunma Bakanı tarafından kutlandı

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi Temizlik ekipleri sahilde ve caddelerde temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Zonguldak

Jandarma komutanlığı tarafından ilkokul öğrencilerine jandarma tarafından Cumhuriyetin ilanı anlatıldı. Ayrıca jandarma hakkında bilgilendirme yapılarak karakol gezdirildi.

Siyaset

“Demokrasi ve özgürlük paketleri adı altında gerçekleştirilmeye çalışılan amaç ve hedefler ülkemizin kimliğine, cumhuriyetimizin değerlerine karşı oynanan oyunları apaçık ortaya...

Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yılı Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu'nda coşkuyla kutlandı.

Zonguldak

Zonguldak Valiliği basın bürosundan yapılan bir açıklamayla sahil güvenlik gemisinin halkın ziyaretine açılacağı duyuruldu.

Türkiye Gündemi

Cumhuriyetin ilan edilmesinin 100. yılı dolayısıyla Karabük’te KYK yurtlarının ışıklarıyla sahnelenen ‘100. Yıl’ koreografisi görsel şölen oluşturdu.

Zonguldak

Cumhuriyet bayramları Zonguldak’ta hep coşkuyla kutlandı

Genel

110 yaşındaki Cemile Yıldırım, Cumhuriyet'in kurulduğu ilk yıllarda yaşanan zorlukları ve yüzüncü yıl sevincini gözyaşları içinde anlattı.

Türkiye Gündemi

Unesco Dünya Miras Listesinde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 1942 yılında hizmete giren 3 kuşaktır hizmet veren İmren lokumları Cumhuriyetin...

Backlink Paketleri