Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından ekmek üretim ve satışına yönelik gelen şikayetler üzerine denetimler yoğunlaştırıldı.

Bartın

Bartın’da dün gece yaşanan olayda, alkollü yakalanan bir sürücünün yanında bulunan arkadaşı, bakanın akrabası olduğunu söyleyerek polise zorluk çıkarmaya çalıştı.

Trafik polisi, denetim yaptığı otobüste öyle sözler söyledi ki yolcuların tamamı kemerini taktı

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan aramalarda 5 suçlu yakalandı

Düzce

Düzce'de toplum sağlığının korunması, gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla fırıncılara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bartın

Başkan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Zabıta ekiplerimiz, kent merkezinde market ve pazar yerlerinde vatandaşımızın mağduriyetinin önüne geçmek için çalışacaklar” dedi.

Zonguldak

Zonguldak Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2023 yılı faaliyetlerini kamuoyu ile paylaştı. Yıl boyu 9 bin 457 denetimin yapıldığını açıkladı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla il genelinde 6 günde 20 bin 662...

Kilimli

Zonguldak Kilimli ilçesinde polis ekipleri sürücüleri durdurarak denetleme yaptı.

Zonguldak

Zonguldak İl Genel Meclisi Denetim Komisyonu hafta sonu olmasına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Türkiye Gündemi

Emniyet ekiplerinin 81 ilde gerçekleştirdiği çakar lamba denetiminde 807 sürücüye 5 milyon 196 bin TL para cezası kesildi.

Düzce

Düzce’de işletmelerde kızartmada kullanmakta olan katı ve sıvı yağlara ilişkin tüketicilerin gıda güvenilirliği açısından korunmasını sağlamak amacıyla denetim gerçekleştiriliyor.

Backlink Paketleri