Devrek Haberleri

Devrek haberleri ve güncel Devrek gelişmeleri, Devrek ile ilgili tüm video, Devrek fotoğrafları ve Devrek haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Devrek

Belediye başkanlığı seçimleri öncesinde aday adaylığını açıklayan isimler arasında Uğur Erdem de yer aldı.

Devrek

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Devrek İlçe Kadın Kolları Başkanı Nur Sen Atar'ın babası Hacı Zeki Atar hayatını kaybetti.

Devrek

Zonguldak genelinde etkili olan sağanak ve fırtına doğal yaşam koşullarını da olumsuz etkiledi.

Zonguldak

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Devrek İlçesinde sel felaketi sonucunda yıkılan köprünün ihalesinin yapıldığı ve çalışmaların en yakın...

Devrek

Devrek’te soba zehirlenmesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda, aynı aileden diğer kişinin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Yeşilyurt köyü Davulcuoğlu Mahallesinde yaşanan acı olayda, bir kişi hayatını kaybetti.

Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası doğa beyaz örtüyle kaplanırken ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

İl genelinde sabah saatlerinde etkisini artıran kuvvetli rüzgar sonucu Zonguldak’ın Gökçebey ilçesine bağlı Muharremler Köyünde bir evinin çatısının bir kısmı...

Zonguldak

Zonguldak-Ankara karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle Dorukhan Tüneli'nde meydana kaza, trafiğin kilitlenmesine neden oldu.

Devrek

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde, doğal gaz çalışmaları esnasında bozulan Çataklıoğlu yolu BSK sıcak asfalt ile kaplandı.

Devrek

Belediye halk oyunları ekibinden heveslilerine davet var

Backlink Paketleri