Dolandırıcılık Haberleri

Dolandırıcılık haberleri ve güncel Dolandırıcılık gelişmeleri, Dolandırıcılık ile ilgili tüm video, Dolandırıcılık fotoğrafları ve Dolandırıcılık haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Asayiş

Kurban pazarında sahte para ve dolandırıcılık konularında broşür dağıtıldı

Asayiş

İçlerinde Zonguldak'ın da bulunduğu 6 ilde gurbetçileri tuzağa düşüren çeteye nefes kesen operasyon düzenlendi.

Türkiye Gündemi

Konya’da boyacılık yapan 2 kişi gittikleri evlerin fotoğrafını çektikten sonra kiralık ilan olarak sosyal medyada yayınlayarak kaparo dolandırıcılığı yaptıkları sırada...

Asayiş

Zonguldak'ta kendisini depremzede olarak tanıtım sahte aksesuar satarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Dolandırıcılık suçundan hakkında 16 yıl 2 ay hapis cezası bulunan şahıs ekipler tarafından yakalandı.

Asayiş

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü resmi web sitesinden vatandaşlara dolandırıcılık uyarısında bulunuldu.

Asayiş

Dolandırıcılıktan elde ettikleri paraları eğlence mekanlarında hokus pokus yaptılar.

Asayiş

Dolandırıcılık zanlısı Zonguldak Adliyesine çıkarılırken, gazetecileri görür görmez pişkin pişkin, “Assolistler en son çıkar. Yarışmacı arkadaşları tebrik ediyorum” dedi.

Asayiş

Zonguldak Dolandırıcılık Bürosu Türkiye’de milyonlarca insanı 5.000.000 TL’den fazla dolandıran ve 39 suçtan sabıkası bulunan şüpheli M.G’yi 2 aylık uzun...

Asayiş

Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, alışverişlerde en çok şikayetin internet üzerinden geldiğine dikkat çekti. 

Zonguldak

Deprem yardım kampanyaları siber dolandırıcıların hedefi oldu. Uzmanlar uyardı: "Dolandırıcılara farkında olmadan kendi bilgilerimizi kendimiz veriyoruz"

Türkiye Gündemi

Bolu'da faaliyet gösteren bir prefabrik konut firması, Hatay'da depremzedelerden paralarını almasına rağmen vaat ettiği evleri teslim etmedi.

Backlink Paketleri