Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce’de oy kullanan bir vatandaşın yanında getirdiği 6 aylık kedisi 'Portakal' ilgi odağı oldu.

Düzce’de yatağa bağlı ya da felci olan 26 seçmen için oy sandığı evlerine gitti. Seçim kurulu görevlileri evlere giderek başvuru...

Genel

Prof. Dr. Nedim Sözbir, üniversite hastanesinde görev yapan hemşireleri ve geleceğin hemşireleri olacak öğrencileri ziyaret ederek Hemşirelik Haftası’nı kutladı

Genel

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü Anneler Gününde annelere masallar etkinliği gerçekleştirdi.

Türkiye Aile destek programı çerçevesinde Düzce’de programdan yararlanan 4 bin 532 haneye toplamda 5,3 milyon lira hesaplarına yatırıldı.

Yaşam

Müdür Yardımcısı Filiz Mutlu, sıfır atık projesi çerçevesinde kendi odasında toplamaya başladığı pet şişe ve kapakları toplamaya başladı.

Düzce Emniyet Müdürlüğü görevini 4 yıldır yürüten 1. sınıf emniyet müdürü Mehmet Ali Akkaplan, yaş haddinden dolayı emekliliğe ayrıldı.

Eğitim

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğünce Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme projesi çerçevesinde öğrencilere spor malzemeleri desteğinde bulunuldu.

Eğitim

Öğrenciler sanat günü etkinliğindeki yaptıkları izleyicilerden tam not aldı. Sınıf Öğretmenleri Tijen Serçe rehberliğinde sanat günü etkinliği düzenledi

Eğitim

Düzce'de ortaokul öğrencilerine iş güvenliği haftası sebebi ile iş güvenliği konusunda bilgiler verildi.

Düzce'de yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadına otomobil çarptı. Yaralanan kadına ilk müdahaleyi ise olay yerinden geçen hemşireler yaptı.

Eğitim

MEB tarafından İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak için seçkin dil uzmanları tarafından "Diyalekt" uygulaması tasarlandı.

Backlink Paketleri