Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce Belediyesi Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kablo yakıldığı ihbarı üzerine yaptığı denetimde hava kirliliğine neden olan iki şahsı yakalayarak...

Düzce'de otomobilin çarptığı park halindeki kamyonet, hareket ederek aydınlatma direğini devirdi. Kazada 1 kişi yaralandı.

Yaşam

Vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekiplerine teslim edilen yavru baykuş, ekiplerin maskotu oldu.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Prof. Dr. Erhan Arıklı ve heyetini KKTC Ulaşım Master...

"Bizi zaman zaman 'Yok masanın altında, yok masanın üzerinde, yok masanın yanında' diye terör örgütleriyle bağlantımız varmış gibi bizi dillendiriyorlar.

ÜNİLİG Judo Türkiye Şampiyonası Yüzüncü Yıl Oyunları’nda, Düzce Üniversitesi öğrencileri Ozan Ay ve Sevda Taşlı Türkiye 2.’si oldu.

Eğitim

İlk ve ortaokul öğrencileri artık aileleriyle daha çok zaman geçiriyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Düzce’ye gelen depremzedeler Zahidül Kevseri Yurdu’nda kalıyor.

İspanya’da yapılan 6. World Kyokushin Budokai Avrupa Şampiyonasında ülkemizi başarılı ile temsil eden sporculara Düzce’de coşkulu karşılama töreni yapıldı.

Eğitim

Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu (DÜKAT) ve Serbay Akademi iş birliği ile “İyi Bir Gelecek, İyi Bir Stajla Başlar” konulu eğitim...

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde düzenli olarak yürüttüğü denetimlerde 4 erkek çocuğunu dilendiren kadını suçüstü yakaladı.

Eğitim

Düzce Belediyesi, hizmet içi eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Backlink Paketleri