Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Zonguldak ve Düzce’yi yağış konusunda uyardı.

Türkiye Gündemi

Düzce’de bir evde su ısıtıcısından çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Alev alev yanan evdeki yangını söndürmeye çalışan genç kız yaralandı.

Türkiye Gündemi

Düzce'de sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil beton bariyerlere çarptı. Kazada araçta bulunan 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde marketin yanındaki boş alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Türkiye Gündemi

Düzce'de otomobil ile çarpışan minibüs, otobüs durağına çarparak durabildi. Durakta kimsenin olmaması ise faciayı önledi.

Türkiye Gündemi

Düzce'de bir evin mutfağında tüpün alev alması neticesinde çıkan yangında 2 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Düzce’de trafiği tehlikeye sokan ve vatandaşları rahatsız eden sürücülere karşı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 1 milyon TL’nin...

Asayiş

Düzce’de iki aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

TEM Otoyolu Düzce mevkiinde otobüs ve iki otomobilin karıştığı kazada 4’ü çocuk 12 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Metrekareye 77,8 kilogram yağışın düştüğü Düzce'nin Akçakoca ilçesi, Türkiye'de son 24 saatte en çok yağış alan 1. ilçe oldu.

Asayiş

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde ormanda odun kesimi esnasında üzerine ağaç devrilen 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kendisini engelli gibi gösterip yürüteçle dilencilik yaparken suçüstü yakaladığı şahıs, yürüteçle geldiği zabıta müdürlüğünden yürüyerek...

Backlink Paketleri