Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi Bıçkıyanı köyünde, sonbaharla birlikte renk cümbüşü oluşan Topuk Yaylası ve göleti doğa ile iç içe olmak isteyenleri...

Düzce

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü öğretmenleri bowlingde bir araya getirdi. Öğretmenler labutları devirmek için yarıştı.

Düzce

Düzce Belediyesi üniversite öğrencileri için ‘Anne Eli Yemekleri’ organizasyonu düzenlendi.

Düzce

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Mesleğim Değerim, Mesleğimde Değerim” temalı Öğretmenler Günü etkinliği, Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi.

Düzce

Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi HİMSS O-EMRAM Seviye 7 kriterlerini karşılayarak Türkiye’deki revalide olan ilk Ağız ve Diş Sağlığı...

Düzce

Düzce Üniversitesi, EKET Fuarcılık tarafından Kocaeli Antikkapı Kongre Merkezi’nde düzenlenen 7. Kocaeli Üniversite Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı.

Düzce

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü yurdunda kalan ve hemşirelik bölümünde okuyan öğrenciler, arkadaşlarının ve yurtta çalışanların açlık ve tokluk şekerini...

Düzce

Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada cumartesi ve pazar günü kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı, olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

Düzce

Düzce Belediyesi BelKA İnsan Kaynakları A.Ş. sendikalı çalışanları Toplu İş Sözleşmesinin 1. oturum görüşmeleri gerçekleştirildi.

Düzce

Düzce Uzunmustafa İlkokulu'nda 1994 yılında mezun olan öğrenciler sınıf öğretmenleri Reyhan Güngör ile 30 yıl aradan sonra bir araya geldi.

Düzce

Düzce’de araç parkının üst katında bulunan metruk binada çıkan yangın, araç sahiplerini korkuttu.

Düzce

Düzce’de gerçekleştirilen sel saha tatbikatında Melen Çayına düşen 5 kişi arandı.

Backlink Paketleri