Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Çilimli Belediyesi tarafından ilçe genelinde yaya ve okul geçitlerinde mevsimsel şartlardan dolayı yıpranan yol çizgileri yenileniyor.

Düzce

Galatasaray'ın genç futbolcusu Ali Turap Bülbül, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklara hediye vererek onları mutlu etti.

Düzce

Düzce’de sürücülerin hız sınırına uymadığı noktada yapılan radar denetiminde 14 araç sürücüsüne 19 bin 107 lira ceza yazıldı.

Düzce

Düzce’de halı yıkama dükkanında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Düzce

Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri lise öğrencilerine hayatla yarışılmaz mottosuyla bilgilendirmede bulundu.

Düzce

Düzce Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü tarafından II. Sahne Sanatları Günleri dahilinde düzenlenen “Geleneksel Türk Tiyatrosunda Köy Seyirlik Oyunlar: Muapbet” başlıklı...

Düzce

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, bahçeye düşen yavru serçenin yuvasını bulmak için çatıları kontrol etti. Yuva bulamayınca yavru serçe Doğa Koruma...

Düzce

Düzce’nin Kültür Mahallesi’nde elektrikli bisikletten bir anda duman çıktığı gören esnaf, duruma yangın tüpü ile müdahale etti.

Düzce

Düzce’de Jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde uyuşturucu kullanan ve bulunduran 12 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Düzce

Düzce Sağlık Müdürlüğünü bünyesindeki mobil kanser tarama tırı vatandaşın ayağına kadar giderek tarama yapıyor.

Zonguldak

Zonguldaklı emekli polis memuru Enver Temiz evinde başından silahla vurulmuş halde bulundu.

Düzce

Dr. Şükriye Özde, “Doğumdan sonra ilk gelen kolostrum dediğimiz anne sütü, bebeğin aynı zamanda ilk aşısı olduğu için çok önemlidir”...

Backlink Paketleri