Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’de parke atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.

Düzce

Düzce Fatih Ortaokulu öğrencilerinin girişimi ile Türk hikayesi olarak bilinen Nasrettin Hoca hikayelerini Almancaya çevirip, Almanya'da ki arkadaşlarına gönderdi.

Düzce

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından Döngelli köyünde açılan kursa katılan 25 kursiyerin ürünleri sergilendi.

Düzce

Düzce’de yetersiz trafoların değişmesi, elektrik hatlarının yenilenmesi için 300 milyon liralık enerji yatırımı yapılacak.

Düzce

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehir merkezi ve mahallelerdeki tüm camileri köşe bucak temizledi. Cami temizlik ekibi, 63 mahalledeki 118...

Düzce

Düzce'de kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki dükkana girdi. Bu sırada yolda yürüyen çocuk ise kazadan kıl payı kurtuldu.

Düzce

Düzce'de 7 yıl önce sanayide çırak olarak işe giren ve mesleğin tüm inceliklerini öğrendikten sonra motor ustası olan 47 yaşındaki...

Düzce

Düzce Belediyesi’nde çalışan temizlik işçisi Muhammet Altuntepe, temizlik yaptığı sırada bulduğu cep telefonunu sahibine teslim etti.

Düzce

Düzce il kurban hizmetleri komisyonu kararları doğrultusunda, Düzce Belediyesi zabıta ekipleri ile veteriner hekimlerin de katılımıyla kurban kesim ve satış...

Düzce

Düzce'de Gümüşpınar Mehmetçik İlkokulu'nda düzenlenen oyun oynama şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Düzce

Düzce Üniversitesi'nde okuyan yabancı uyruklu öğrenciler ülkelerinin tanıtımını yaptı.

Düzce

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri Obezite ve diyabet farkındalığı oluşturmak için fabrikalarda eğitim çalışmalarına başladı.

Backlink Paketleri