Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’de gece saatlerinde meydana gelen kazada motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada motosiklette ve otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Düzce

"Kızlar okumaz" denildi, başörtüsü yasağıyla savaştı: Azmini ipeğe işledi

Düzce

Salih Kahveci, traktör kullandığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Zonguldak

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Zonguldak, Düzce ve Bartın illeri için uyarılarda bulundu.

Düzce

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde parça parça 20 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Düzce

Düzce’de 2024 yılı fındık rekolte tespit çalışmaları dahilinde il genelinde fındık bahçelerinde saha çalışması devam ediyor.

Düzce

Düzce'de polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada bir binanın bodrum katında duvarın içinden ve yerde üzerine çöp ve...

Düzce

Düzce’de kaçak elektrik kullanan şahsın elektriğini kesmeye giden personelleri pompalı tüfekle tehdit eden şahıs yakalandı.

Düzce

Düzce'de bahçedeki otları yakmak isterken rüzgarın etkisi ile büyüyen yangın 5 yapıyı küle döndürdü.

Düzce

Düzce’nin Akçakoca ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü sınırları dahilinde görevli imamlara orman yangınları önleme çalışma faaliyetleri dahilide bilgilendirme eğitimi yapıldı.

Düzce

Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde duraklayan araca arkadan çarpan tekstil yüklü kamyonet devrildi. Kazada 2’si ağır 4 yaralandı.

Düzce

Zonguldak-Düzce karayolunda karşı şeride geçip otomobili biçen beton mikseri, ardından elektrik direklerine ve ağaçlara çarpıp fındıklığa uçtu. Kazada 1 kişi...

Backlink Paketleri